Serviciile noastre

.

Serviciile noastre

Consultație

(include anamneza detaliată, examen clinic ORL cu instrumente clasice – specul auricular, specul nazal, apăsător limbă, interpretare analize, recomandări medicale și chirurgicale, eliberare rețetă după caz.)

80 RON

Control

(include anamneza detaliată, constatarea evoluției sub tratamentul recomandat în cadrul consultației inițiale (nu mai veche de 30 de zile), examen clinic ORL de control, interpretare analize, eliberare rețetă și recomandări medicale și/sau chirurgicale, după caz.)

60 RON

Audiograma tonală liminară

(Pentru testarea nivelului de auz o cască va fi montată pe capul pacientului. În momentul în care pacientul aude un sunet, va apăsa pe un buton, certificând astfel că a auzit acel sunet. Vor fi realizate grafice pentru fiecare ureche.)

25 RON

Audiograma vocală

(Este o metodă de masurare a capacitații pacientului de a ințelege cuvintele și ajută la alegerea urechii de protezat, opțiunea de protezare auditivă bilaterală, adaptarea protetica și eficacitatea protezării auditive.

O cască va fi montată pe capul pacientului și va auzi o serie de cuvinte pe care el trebuie să le repete.)

25 RON

Endoscopie otică

(Prin introducerea în ureche a unei tije de endoscopie se vizualizează conductul auditiv extern și timpanul pe un monitor. Prin această metodă pot fi vizualizate zone mai ascunse, pot fi descoperite perforații mici ale timpanului și poate fi studiată mai în detaliu structura timpanului.)

70 RON

Endoscopie laringiană

(Prin introducerea în gură a unei tije de endoscopie se vizualizează orofaringele, hipofaringele, endolaringele și eventualele leziuni de la acest nivel.)

70 RON

Extracție corp străin (auricular, nazal, faringian)

(Existența sau suspiciunea unui corp străin auricular, nazal sau faringian impune obligatoriu prezentarea la medicul specialist ORL pentru extragere. Extragerea corpilor străini se face cu ajutorul unor instrumente specializate, prin manevre specifice.)

40 RON

Lavaj auricular

(Lavajul auricular sau spălatură auriculară este necesară în cazul dopurilor de cerumen. Se va realiza cu o seringa cu apa.)

40 RON

Toaleta locală ureche/nas

(Toaletarea locală a urechii externe sau a nasului constă în aspirația secrețiilor sau lavaj, iar la nevoie tratament medicamentos local – picături, creme. Aceste manevre au ca scop îndepărtarea secrețiilor patologice, a crustelor, a dopurilor de cerumen, după caz.)

40 RON

Mesa auriculară

(In anumite cazuri, în urma toaletei auriculare este necesara introducerea unor mese auriculare cu diferite substanțe. Pacientul își va indeparta singur aceasta mesă, în general dupa 24 ore, în funcție de indicația medicului.)

10 RON

Mese nazale

(Meșa folosită poate fi din vată sau tifon. Ea este îmbibată cu diverse substanțe medicamentoase.)

20 RON

Suprimare fire plagă

(Procedura de scoatere a firelor de sutură trebuie executată în mod corect și de asemenea, trebuie realizată într-un anumit interval de timp, în funcție de intervenția chirurgicală. Nu se recomandă suprimarea firelor de sutură la domiciliu deoarece poate exista riscul apariției infecțiilor.)

30 RON

Cauterizare

(Cauterizarea poate fi necesară pentru oprirea unei sângerări nazale, orale, faringiene, otice.)

30 RON

Infiltrație locală

(Infiltrația locală cu diferite substanțe medicamentoase poate fi necesară pentru ameliorarea durerii din cadrul nevralgiei Arnold – infiltrația în punctele Arnold)

30 RON

Incizie drenaj colecție auriculară

(Othematomul este o colecție lichidiană situată la nivelul pavilionului auricular, ce apare de obicei în urma unui traumatism. Trebuie incizată și drenată de urgență, pentru a evita complicațiile ce pot apărea.)

50 RON

Incizie drenaj flegmon periamigdalian

(Flegmonul periamigdalian reprezintă o colecție purulentă, complicație supurativă a unei amigdalite acute. Se impune drenajul colecției purulente pentru a evita apariția complicațiilor ce pot surveni.)

70 RON

Tamponament nazal anterior

(În caz de epistaxis anterior se realizează un tamponament nazal anterior cu tampoane nazale resorbabile sau neresorbabile.)

50 RON